Contactează-ne

Suntem aici pentru a te ajuta, dacă ai întrebări. Te rugăm să completezi formularul de mai jos pentru a contacta echipa noastră prin e-mail. Nu uita că unul dintre cele mai rapide moduri de a găsi răspunsul la întrebarea ta poate fi în rubrica noastră de întrebări frecvente.

Cum sunt utilizate datele dumneavoastră:

  • Dacă aveți o întrebare cu privire la datele dumneavoastră: Laboratoire HRA Pharma va folosi informațiile dumneavoastră personale în scopul procesării solicitărilor / sugestiilor dumneavoastră și / sau pentru a răspunde la solicitările dumneavoastră.
  • Dacă doriți să ne comunicați detalii despre o reacție adversă sau o problemă legată de ellaOne: Laboratoire HRA Pharma va folosi informațiile dumneavoastră personale în scopul respectării obligațiilor noastre legale și pentru a vă răspunde la sesizarea referitoare la reacțiile adverse.
  • Dacă aveți o solicitare cu privire la un produs sau cu privire la anumite informații medicale: Laboratoire HRA Pharma va folosi informațiile dumneavoastră personale în scopul de a vă răspunde la solicitările referitoare la informațiile medicale.

În conformitate cu regulile de protecție a datelor și GDPR, aveți dreptul de a accesa, rectifica sau șterge datele dvs. personale. De asemenea, aveți dreptul la portabilitatea datelor, de a restricționa sau de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale.

Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor dvs. personale și despre drepturile dvs., consultați politica noastră de confidențialitate detaliată.